Πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων


[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Η νούμερο ένα αιτία τροχαίων ατυχημάτων με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από την υπερβολική ταχύτητα και το αλκοόλ είναι η έλλειψη προσοχής του οδηγού.

Η οδήγηση είναι μια διαδικασία που δυστυχώς δεν συγχωρεί λάθη. Στη δουλειά μας αν είμαστε καλοί δικαιούμαστε μια μέρα να είμαστε λίγο πιο χαλαροί χωρίς να έχει άμεση επίπτωση, στην οδήγηση όχι. Μπορεί να είμαστε άψογοι οδηγοί και από ένα μικρό λάθος ή μια στιγμιαία έλλειψη προσοχής να συμβεί το κακό και να αλλάξουμε προς το χειρότερο τη ζωή μας, τη ζωή του συνανθρώπου μας και παράλληλα τη ζωή της οικογένειάς μας  και των ανθρώπων που έχουμε γύρω μας και μας αγαπάνε. Πρέπει να γνωρίζουμε τις συνέπειες ενός τροχαίου ατυχήματος. Δεν αξίζει να ρισκάρουμε τη ζωή μας και τη σωματική μας ακεραιότητα για να απαντήσουμε στο τηλέφωνο ή για να στείλουμε ένα μήνυμα ή να για πιούμε μερικά ποτηράκια ή για να απολαύσουμε την αίσθηση της υψηλής ταχύτητας. Αν τα βάλουμε αυτά σε μια ζυγαριά και από την άλλη βάλουμε αυτά που διακινδυνεύουμε θα διαπιστώσουμε ότι δεν έχει καμία αξία.

Πριν οδηγήσετε σκεφτείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα που θέλουν να σας έχουν στη ζωή τους όρθιο, αρτιμελή και αυτοεξυπηρετούμενο.

Όταν δεν είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση είτε νιώθουμε κουρασμένοι ή έχουμε κάνει χρήση ηρεμιστικών χαπιών, αντισταμινικών ή άλλων ουσιών που επηρεάζουν την αντίληψή μας, δεν οδηγούμε σε καμία περίπτωση. Υπεύθυνοι για την οδική ασφάλεια είμαστε πρώτοι εμείς οι ίδιοι και έπειτα η τροχαία και η πολιτεία.

Προσοχή, όταν δεν είμαστε σε θέση να οδηγήσουμε για οποιοδήποτε από τους παραπάνω λόγους δεν οδηγούμε σε καμία περίπτωση.[/fusion_text][/one_full]

Comments are disabled.