Αρχίζει η βελτίωση της Λεωφόρου Κηφισίας


Ευχάριστα τα νέα για τους χρήστες του οδικού δικτύου της Αττικής καθώς σήμερα ξεκινάει η ολική ανακατασκευή της Λεωφόρου Κηφισίας από την Λεωφόρο Κατεχάκη μέχρι την Κηφισιά.

Αρχίζουν οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος, και διαγραμμίσεων, σε συνδυασμό με την νέα καταπράσινη κεντρική νησίδα ο βόρειος οδικός άξονας της Αττικής θα αποτελεί ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό δρόμο.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης συνεχίζει δυναμικά την αναβάθμιση του οδικού δικτύου με ένα έργο 15 εκατομμυρίων € .

Η βελτίωση των υποδομών θα υλοποιηθεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ενώ τα έργα θα γίνουν με την μικρότερη δυνατή όχληση, κατά τις νυχτερινές ώρες.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δώσει η Περιφέρεια Αττικής στον σχεδιασμό και στην εφαρμογή των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Στον ίδιο ρυθμό των χειρουργικών επεμβάσεων που μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα ο Περιφερειάρχης, χωρίς να δημιουργεί έντονες κυκλοφοριακές επιπτώσεις στα έργα συντήρησης των υποδομών.

Ενώ ήδη από σήμερα έχει μειωθεί αρκετά η κίνηση στους δρόμους σύμφωνα με το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας καθώς το λεκανοπέδιο αρχίζει πλέον να αδειάζει.

Comments are disabled.