Χειρουργική επέμβαση Πατούλη στον Κηφισό


Η επίλυση καθημερινών κυκλοφοριακών προβλημάτων θα διευκολύνει τη κυκλοφορία και αναμένεται σύντομα να δούμε κι άλλες παρόμοιες παρεμβάσεις.

Νέος κόμβος για αναστροφή στη συμβολή του Κηφισού με την ιερά οδό παραδόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία και αναμένεται να διευκολύνει πολύ τους διερχόμενους οδηγούς.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παρέδωσε στην κυκλοφορία το νέο κόμβο

Η εν λόγω ενέργεια αποτελεί την πρώτη κυκλοφοριακή παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής στην πιο πολυσύχναστη κεντρική οδική αρτηρία της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα διευκολύνει τα οχήματα που εγκαταλείπουν τον Κηφισό και κατευθύνονται προς την Ιερά οδό.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής από το συγκεκριμένο σημείο διέρχονται περίπου 27.000 οχήματα την ημέρα.

Ο νέος κόμβος θα διευκολύνει σημαντικά την κυκλοφορία στην μεγαλύτερη οδική αρτηρία που έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση, τόσο με τις παρεμβάσεις που αφορούν την οδική ασφάλεια (ασφαλτόστρωσης, διαγραμμίσεις, συντήρηση στηθαίων ασφαλείας κεντρικής νησίδας, σήμανση), όσο και με τις παρεμβάσεις που αφορούν την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των χρηστών του οδικού δικτύου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα οχήματα οδικής ασφάλειας τύπου (βαν) έχουν συνεισφέρει αποτελεσματικά – δραστικά στους πρώτους 6 μήνες λειτουργίας τους.

Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν οι επαγγελματίες οδηγοί καθώς κερδίζουν αρκετό χρόνο στα καθημερινά τους δρομολόγια.

Comments are disabled.