Γιατί καταστρέφονται οι δρόμοι πριν προλάβουν να ασφαλτοστρωθούν


Συγκεκριμένα οι δρόμοι των κάτω Πετραλώνων ασφαλτοστρώθηκαν μετά από δεκαετίες με νέας εξαιρετικής  ποιότητας ασφαλτοτάπητα, που προσφέρει υψηλής ποιότητα  κύλιση και εντελώς αθόρυβα. Σε συνδυασμό με τα νέα πεζοδρόμια και την βελτίωση των κεντρικών οδικών αρτηριών περιμετρικά των Πετραλώνων δηλαδή της Χαμοστέρνας και της Πειραιώς, αναβαθμίστηκε σημαντικά το οδικό δίκτυο της περιοχής.

Πριν προλάβουν οι κάτοικοι να απολαύσουν το νέο οδόστρωμα, αντίκρισαν έκπληκτοι το πρωινό της Δευτέρας, τις μπουλντόζες των εταιριών κοινής αφέλειας να σκάβουν την καινούργια άσφαλτο που δεν είχε ακόμη στεγνώσει.

Αυτό δυστυχώς αποτελεί την μεγάλη παθογένεια των δρόμων μας. Έκτακτες εργασίες συντήρησης και εργασίες εκτός προγραμματισμού καταστρέφουν τους δρόμους, καθώς  γνωρίζουμε ότι η αποκατάσταση των τομών εκτελείται με πρόχειρο τρόπο και δημιουργεί ανωμαλίες.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες  στη συμβολή των οδών Ηούς  και Πάλλαντος και οι κάτοικοι αναμένουν με αγωνία να δουν τον τρόπο αποκατάστασης του έργου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και στο τμήμα της οδού Πειραιώς στο ύψος της Πέτρου Ράλλη μέχρι και την Ηρακλειδών, όπου η ίδια εταιρία έσκαψε και πάλι μετά από λίγες μέρες το νέο ασφαλτοτάπητα του έργου της Περιφέρειας Αττικής και οι τρύπες αποκαταστάθηκαν με πρόχειρα μπαλώματα και όχι με ολοκληρωμένο τάπητα όπως ορίζουν οι προδιαγραφές, με αποτέλεσμα να καταστρέψουν το δρόμο.

Comments are disabled.