Τον τρόμο έζησαν οι διερχόμενοι οδηγοί στην λεωφόρο Βουλιαγμένης το απόγευμα της Πέμπτης.
Το λευκό ανοιχτό φορτηγάκι έτρεχε με ταχύτητα άνω τον 80 χιλιομέτρων στην αριστερή λωρίδα στο ύψος τις λ. Αλίμου με κατεύθυνση προς Αθήνα.
Το εν λόγω όχημα πέραν από την επικίνδυνη οδήγηση, φαίνεται να προσπαθούσε  να παραβιάσει ταυτόχρονα, σχεδόν όλα τα άρθρα του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Η κακή φόρτωση  και πρόσδεση των μεταφερομένων αντικειμένων, ήταν άκρως επικίνδυνη για τους χρήστες του οδικού δικτύου ,καθώς αντικείμενα έπεφταν  στο οδόστρωμα, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής του.
Το όχημα ακινητοποιήθηκε έγκαιρα από διερχόμενο περιπολικό της Ελληνική Αστυνομίας για να την αποφυγή πρόκλησης ατυχήματος.
Η παραπάνω όμως εικόνα το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά συχνή στους δρόμους, με ασυντήρητα και υπερφορτωμένα οχήματα.
Η διαδικασία ακινητοποίησης ενός υπερφορτωμένου οχήματος, που εγκυμονεί κινδύνους  για την κυκλοφορία, είναι μία ιδιαίτερα χρονοβόρα και δαπανηρή ενέργεια, καθώς το όχημα μαζί με το φορτίο θα πρέπει να μεταφερθεί με γερανό σε ασφαλές σημείο.
Σε κάθε περίπτωση όταν συναντάμε κάποιο όχημα που παρουσιάζει τέτοιου είδους ακραία επικινδυνότητα, θα πρέπει να διατηρούμε μεγάλες πλευρικές αποστάσεις ασφαλείας ή να μένουμε σε μεγάλη απόσταση πίσω του για να προλάβουμε να αντιδράσουμε σε περίπτωση πτώσης αντικειμένου η ανατροπής.

Comments are disabled.