Το όραμα μου

Κίμων Λογοθέτης

Το όραμα μου

 • Να συνυπάρχουμε με ευγένεια και αλληλοσεβασμό σε ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο που θα παρέχει ασφάλεια στις μετακινήσεις.Ένα οδικό δίκτυο μέσα σε ένα αναβαθμισμένο αστικό περιβάλλον που θα το χρησιμοποιούν με ιδιαίτερη άνεση και ευχαρίστηση  όλοι οι χρήστες του.Σε ένα οδικό δίκτυο που δεν θα κρύβει κινδύνους θα είναι άρτια συντηρημένο με εξαιρετική ποιότητα ασφαλτοτάπητα και έντονες διαγραμμίσεις.Ένα οδικό δίκτυο με καθαρές πινακίδες σήμανσης χωρίς φθορές και ξένα σώματα που δυσχεραίνουν την ανάγνωση τους.
  Ένα οδικό δίκτυο με συγχρόνους  φωτεινούς σηματοδότες Led χαμηλής τάσεως.ενα οδικό δίκτυο με επαρκή ηλεκτροφωτισμό χαμηλής κατανάλωσης led στους κυριότερους οδικούς άξονες.
  Ένα οδικό δίκτυο με ολοκληρωμένο και σωστά συντηρημένο σύστημα απορροής ομβρίων υδάτων που δεν θα πλημμυρίζει ακόμη και σε μεγάλες ποσότητες νερού.
  Ένα οδικό δίκτυο με επαρκή αστυνόμευση και σεβασμό από όλους τους χρήστες του στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.Πως μπορούμε να το πετύχουμε;
  Με συντονισμένη προσπάθεια όλων των συναρμόδιων φορέων για την οδική ασφάλεια και την διαχείριση της κυκλοφορίας.
  Με την αρμονική συνεργασία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού.
  Με την ενίσχυση του κέντρου διαχείρισης κυκλοφορίας της περιφέρειας Αττικής το οποίο αποτελεί ένα χρήσιμο συντονιστικό εργαλείο για την διαχείριση κυκλοφορίας και την οδική ασφάλεια στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας.
  Με την ανανέωση του στόλου των κρατικών οχημάτων και κυρίως των αστικών συγκοινωνιών έτσι ώστε να αποτελούν πρότυπο οδικής ασφάλειας.
  Με την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, προστατεύοντας το περιβάλλον.
  Με ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης και διαβίου μάθησης για όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου σε θέματα οδικής ασφάλειας και αστικής βιώσιμης κινητικότητας.

Σύμβουλος Διαχείρισης Κυκλοφορίας & Οδικής Ασφάλειας Περιφέρειας Αττικής